Wii Games Downloaden

wii games downloadenWanneer je genoeg hebt van dure spellen kopen kan je gaan kijken naar Wii Games Downloaden. In plaats van elke keer 50 euro te betalen betaal je dan voor een spel helemaal niets meer. Het enige wat je moet doen is eenmalig toegang kopen tot een bibliotheek, of je Wii ombouwen.

Wii Games Downloaden – 5 redenen

1. De prijs

Zoals gezegd, een gemiddelde Wii Game is erg duur. De prijzen verschillen van 10 euro in de uitverkoop bak (een spel dat niet goed verkocht werd, blijkbaar niet leuk) tot 50 euro voor de populaire nieuwe spellen. Uiteraard een belachelijk groot bedrag voor wat speelplezier en de cd. Voor 27 euro kan je al klaar zijn met het Wii Spellen Pakket.

2. De mogelijkheden

Wanneer je je Wii ombouwt volgens de ‘Wii Magie’ manier kan je naast Wii spellen spelen ook spellen spelen van oudere consoles. Denk aan de Nintendo DS, maar ook aan de Atari of zelfs een Nintendo 64. Mocht je Mario Kart Wii niets vinden, dan kan je Mario Kart 64 dus gewoon spelen, op de Wii.

3. Gemakkelijk

Met het Wii Spellen Pakket ben je binnen een halfuur klaar en heb je geen gezeur, zoals bij andere consoles het geval is als je niet meer voor games wilt betalen. Het is een kwestie van een paar klikken op de knop en het is gebeurd.

4. Veilig

Wii Magie laat in een simpele introductie video zien hoe je je Wii klaarmaakt voor een grotere bibliotheek. Deze simpele handelingen zijn ook nog eens heel erg veilig, het nadeel met dit systeem? Je bent je fabrieksgarantie kwijt. Dit is echter niet het geval bij Wii Spellen Pakket.

5. Je kan altijd nog achteraf betalen

Wij leven in de 21e eeuw. Grote bedragen neerleggen voor onzekerheid is niet meer van deze tijd. Je kan nu een game spelen zonder er voor te betalen, dit betekent niet dat je er niet meer voor kanĀ betalen. Ook nadat je een spel veel hebt gespeeld kan je hem alsnog kopen. Op deze manier laat je wel je waardering blijken aan de fabrikant en weet je zeker dat de game zijn geld waar is (of eigenlijk: was). Als je het op die manier bekijkt is Wii games downloaden ook ethisch verantwoord.

Wii Games Downloaden – Hoe nu verder?

Nu vraag je je natuurlijk af hoe je snel kan beginnen met het downloaden van wii games. Er zijn een aantal verschillende opties.

1. Wii ombouwen via HomeBrew

Met het Wii Magie pakket kan je gemakkelijk je Wii ombouwen, dit gaat via het Homebrew pakket. Hiervoor zet je software op een chip en vervolgens installeer je dat op de Wii. Dit haalt de beveiliging van de Wii af. Hiermee verlies je ook de fabrieksgarantie.

2. Wii ombouwen met een SoftMod

De mannen van Gamestrader hebben een duidelijke uitleg over hoe je je Wii kan ombouwen met een Softmod. Met een goede helpdesk kan er weinig fout gaan.

3. Wii Unlocken

Met het Wii Unlock Pakket heb je binnen een halfuur je Wii Unlockt en kan je naast alle Wii games downloaden ook DVD’s kijken, andere besturingssystemen op je Wii installeren en nog veel meer. Zeker interessant voor iemand die meer uit de Wii wilt halen.

Succes met de Wii Games Downloaden! Mocht je niet weten welke game je wilt downloaden, kijk dan naar de Top 10 Wii Games!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>